vad händer?


Lördagen den 14 april:
Vänsterfeministiskt läger i Kårahult för Tjejer och Kvinnor. Mailis Gullin leder allsången. Mer information kommer!

tisdag 1 november 2011

Wow tjejer i fokus

Wow tjejer i fokus :-) Kan vi hoppas på en trend där tjejer är normen och där tjejers önskniningar sätt i fokus?

http://msn.reseguiden.se/artiklar/trend-hotellyx-for-tjejer-4373#RG_TOP


Trend: Hotellyx för tjejer
Klicka för att se nästa.
Bild: The Fleming

5 hotell som satsar på kvinnliga gäster


Ett hotell är så mycket mer än bara någonstans att övernatta. I dag finns en rad koncept: vissa sätter design i fokus, andra välkomnar helst vuxna par och somliga satsar lite extra på att skämma bort kvinnliga gäster. Nu senast öppnade Bella Sky i Köpenhamn en hel våning dedikerad till tjejer.
En fluffigare morgonrock, skönhetsprodukter, bättre hårtork eller fruktfat. På hotellen som satsar på tjejer finns det där lilla extra för en guldkantat vistelse. Här är fem förslag för nästa tjejhelg.

The Fleming

Hong Kongs chica boutique-hotell The Fleming öppnade 2006 och hamnade på Condé Nast heta lista för nya hotell 2007. Här har man satsat på att skapa en våning speciellt för kvinnor, som kallas "Her Space". I de speciella rummen kan man skämma bort både det yttre och inre. Minibaren är fylld med ört-te och nyttiga snacks för den hälsosamma linjen. Hudvårdsprodukterna kommer från franska L'Occatine och man kan få ansiktet ångat och benen masserade. Men på The Fleming har man inte bara satsat på tjejerna. I den manliga varianten "His Space" finns bland annat tevespel och en liten golfmatta att öva puttar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar